Новини

последно актуализирани на  28.04.2017

По повод отбелязването на 28-ми април – Световния ден по безопасност и здраве при работа, Фондация "Център за БЗР", съвместно с Клуба на специалиста по БЗР – Пловдив, организираха поднасяне на венци и цветя пред мемориала, издигнат в памет на загиналите при трудови злополуки в град Пловдив.

Инспекцията по труда е установила над 210 000 нарушения през 2016 г.

Иновативни решения за устойчив кариерен живот бяха отличени на церемонията по връчване на Наградите за добри...

Търсите ли практическа информация и насоки как да управлявате риска при работа? Имате късмет. Успоредно със своята кампания "Здравословни работни места за всички възрасти" ЕU-OSHA публикува електронно ръководство за управление на безопасността и здравето при работа в условията на застаряваща работната сила.

Христос възкресе!

Обучението бе организирано от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" с любезното съдействие на Австрийския социалноосигурителен институт – AUVA, чиито представители бяха и лектори по темата.

Случаи на полагане на труд без регистриран в НАП писмен трудов договор установяват все по-често инспекторите по труда в строителството от началото на годината. Само за първата седмица на април са установени 35 лица да работят без трудови договори на строителни обекти в София при 22 извършени проверки.

Решение на Съда на ЕС за неспазване от България на нормите за качество на атмосферния въздух!

Научете повече за кампанията на МОТ на: http://www.who.int/campaigns/world-health-day/2017/en/

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама