Новини

последно актуализирани на  18.07.2016

На 15.07.2016 г. се проведе обучение на група представители на компанията „Сенсата Технолоджис България” ЕООД – Пловдив на тема „Безопасност и здраве при работа с опасни химични вещества и смеси“.

Бизнес трансформиращ директор с богат опит в HR и развитието на хора ще бъде новият Главен изпълнителен директор на Институцията по безопасност и здраве при работа на Великобритания (IOSH), обяви професионалната организация днес.

Като част от пилотен проект на Европейския парламент относно безопасността и здравето на по-възрастните работници, ЕU-OSHA извърши анализ на практиките на работното място за безопасност и здраве при работа и преглед на най-новите литературни източници по отношение на стратегиите за рехабилитация и връщане на работа.

Международната кампания за повишаване на информираността за ракa на работното място печели силната подкрепа на организации, занимаващи се с безопасност и здраве при работа на Балканите.

В сезона на летните отпуски и почивки Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) напомня да не забравяте своята здравноосигурителната книжка, когато тръгнете на път.

На 29.06.2016 г. в Конферентен център „Тракия“ гр. София, съгласно годишния календар с планирани мероприятия на Фондацията, бе проведено обучение на тема: "Европейско законодателство за защита на работещите от въздействието на електромагнитните полета".

Според предварително обявения график на 30 юни 2016 г. се проведе редовната срещата на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив.

На 04.07.2016 г. се проведе Юлската среща на Kлуба на специалистите по БЗР - Велико Търново.

Видеоклиповете показват колко бързо работници могат да бъдат ранени или убити по време на работа. Те са предназначени да помогнат на работещите в бранша, като тяхна помощ могат да се идентифицират, намалят и понякога дори да се премахнат редица опасности, свързани със строителството.

"Да работим заедно, е от жизненоважно значение за да се гарантира, че служителите ни няма да се наранят по време на работа!", заяви президента на IOSH - д-р Карен МакДонъл по време на изявлението си в голяма американска конференция за безопасност и здраве при работа, провела се в Georgia World Congress Center, Атланта.

Поредната шеста за 2016 г. среща на Клуба на специалиста по БЗР от гр. Варна се състоя на 29-ти юни 2016 г. (сряда) от 14:00 часа в сградата на Стопанска камара - гр. Варна.

На 30.06.2016 г. в град Кърджали се проведе учредително събрание, на което общо 13 представители на фирми и предприятия от региона, дадоха своя глас за учредяване на Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа в град Кърджали.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама