Новини

последно актуализирани на  15.09.2016

В първия учебен ден на новата учебна година, Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ има честта и удоволствието да обяви и покаже логото на своя Център за професионално обучение.

От 16 години насам по предложение на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец се отбелязва Световният ден на първата помощ всяка втора събота на месец септември.

Сезон есен-зима на обученията, организирани от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ бе стартиран с обучението „Европейски стандарти за лични предпазни средства“, което се проведе на 08.09.2016 г. в Конферентен център „Тракия“, гр. София.

На 08.09.2016 г., след кратка пауза в летния сезон, се проведе редовната месечна среща на КСБЗР гр. София отново в Конферентен център „Тракия“.

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Регистрирането за участие в 21-вия Световен конгрес по безопасност и здраве при работа започна!

Домът винаги е бил, е и ще бъде мястото, където хората се чувстват най-добре, спокойни и защитени. Това е храмът, от който черпим сили и се въоръжаваме с търпение и доброта, за да посрещнем предизвикателствата на света и поради тази причина трудно би било да живеем, ако той бъде отнет от нас или разрушен.

Курсът на обучение е базов и е много подходящ за начинаещи специалисти по БЗР. В програмата са включени много полезни практически занимания!

ЕU-OSHA призовава за здравословни работни места за младите работници

Регистър на обектите за контрол според рисковия им потенциал ще подобри ефективността на инспекционната дейност на Агенцията

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама