Новини

последно актуализирани на  04.11.2015

Karen McDonnell, която е 49-ият президент на институцията, е била член на институцията повече от 25 години.

В периода 29-31.10.2015 г., група от специалисти по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация "Център за БЗР", взе официално участие в провелата се в Охрид, Македония, конференция под надслов "OSH BON TON" (БЗР етикет).

На 29.10.2015 г. в търговската база на “Бултекс 99” ЕООД се проведе октомврийската месечна среща на Клуб на специалиста по БЗР - гр. Шумен.

Днес 27-ми октомври 2015 г. в Гранд Хотел София, зала "Триадица" № 2 се провежда заключителната пресконференция за представяне на резултатите по проект BG051P0001-6.1.06 "Повишаване ефективността на контролната дейност на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда".

На 22.10.2015 г. като част от мероприятията, организирани за отбелязване на Европейската седмица по БЗР в гр. Стара Загора се проведе редовната месечна среща на Клуб на специалиста по БЗР в града.

По вече утвърдена традиция и тази година Клубът на специалиста по БЗР в град Пловдив, с любезната подкрепа на „Каменица” АД - гр. Пловдив, отбеляза Европейската седмица по безопасност и здраве при работа за 2015 г., като в мероприятието се включиха представители и на Клубовете от София и Враца.

На 21-ви октомври, като част от инициативите, организирани по повод провеждането на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа, членове от Клуба на специалиста по БЗР от град Враца посети и поднесе цветя пред паметната плоча на паметника, издигнат в памет на загиналите при работа миньори, намиращ се на разклона за селата Згориград и Леденика.

Днес 23.10.2015 г., по повод отбелязването на Европейската седмица по Безопасност и здраве при работа, в Белград, Сърбия се провежда конференция на тема "Размяна на добри практики - Намаляване на трудовите злополуки".

Като част от мероприятията провеждани по повод Европейската седмица по БЗР, на 21-ви октомври 2015 г. в град Русе се състоя среща на "Клуба на специалиста по БЗР", на която гостуваха и членове от Клуба във Велико Търново.

На 21-ви октомври 2015 г., като част от организираните по повод Европейската седмица по безопасност и здраве при работа 2015 г. мероприятия, членове на Клуба на специалиста по БЗР от град Варна посетиха Стопанската камара в града.

По данни от инспекционната дейност на ИА "Главна инспекция по труда" през последните 9 месеца са били установени над 170 600 нарушения на трудовото законодателство в почти 32 000 проверени предприятия.

Първото събитие, организирано от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" по случай Европейската седмица по БЗР се проведе на 20.10.2015 г. в "Центъра за професионално обучение" на Български държавни железници - гр. София.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама