Новини

последно актуализирани на  31.03.2016

На 30-ти март 2016 се проведе срещата на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив. Организирано бе посещение на предприятието "Филкаб" АД – Пловдив, участник в тазгодишното издание на конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г.

В периода от 24-ти до 26-ти март 2016 г. бе проведено второто обучение по безопасност и здраве при работа, участници в което бяха представители на Клубовете на специалистите по БЗР от градовете - Благоевград, Враца и частично от Пловдив.

Лектор: инж. Румен Шолев

Третата за 2016 г. среща на Клуба на специалиста по БЗР от гр. Варна се състоя на 23-ти Март 2016 г. (сряда) от 14:00 часа в административната сграда на фирма "ЕСКАНА" АД гр. Варна. Домакин на срещата беше г-жа Донка Кючукова, на която благодарим за отделеното време и гостоприемството!

Срещата на клуб БЗР – Пловдив за месец март ще се проведе на 30 март /сряда/ от 15:00 часа във "Филкаб" АД, ул. "Коматевско шосе" № 92.

На 16 март 2016 г. се проведе среща на специалистите от Клуба по БЗР - гр. Русе. На нея присъства г-н Люпчо Кочовски - Управител на Фондация ЦБЗР, който запозна присъстващите с дискусиите по отношение професията "Специалист по безопасност и здраве при работа" част от провелата се на 26 февруари 2016 г. в град София кръгла маса.

Речни (дунавски) разкази - книга, изпълнена със завладяващи и впечатляващи истории, разказани от капитан Михаил Симеонов.

Във връзка с проведената анкета от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" за ролята, мястото и квалификацията на органа по безопасност и здраве при работа в интегрираната дейност на предприятията в страната, официално предоставяме на Вашето внимание крайните резултати.

В дните от 10-ти до 12-ти март 2016 г. в град Златоград се проведе традиционното обучение по безопасност и здраве при работа. Участници в него бяха БЗР специалисти, представители на клубовете от Бургас и Стара Загора, организатор на мероприятието отново бе Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Като резултат от провелата се церемония по връчването на наградите в конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., състояла се на 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия", гр. София, част от наградените компании побързаха да се похвалят със заслужено получените отличия.

На 10.03.2016 г. в зала "Струма" на уютния Конферентен център "Тракия" се състоя мартенската сбирка на "Клуба на специалиста по БЗР" - гр. София.

M&S 2016 - "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност"

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" предоставя възможност за участие на български представители в Международната конференция по БЗР на тема "Устойчивост на безопасността и здравето при работа".

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама