Новини

последно актуализирани на  16.03.2016

Речни (дунавски) разкази - книга, изпълнена със завладяващи и впечатляващи истории, разказани от капитан Михаил Симеонов.

Във връзка с проведената анкета от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" за ролята, мястото и квалификацията на органа по безопасност и здраве при работа в интегрираната дейност на предприятията в страната, официално предоставяме на Вашето внимание крайните резултати.

В дните от 10-ти до 12-ти март 2016 г. в град Златоград се проведе традиционното обучение по безопасност и здраве при работа. Участници в него бяха БЗР специалисти, представители на клубовете от Бургас и Стара Загора, организатор на мероприятието отново бе Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

Като резултат от провелата се церемония по връчването на наградите в конкурса "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., състояла се на 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия", гр. София, част от наградените компании побързаха да се похвалят със заслужено получените отличия.

На 10.03.2016 г. в зала "Струма" на уютния Конферентен център "Тракия" се състоя мартенската сбирка на "Клуба на специалиста по БЗР" - гр. София.

M&S 2016 - "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност"

Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" предоставя възможност за участие на български представители в Международната конференция по БЗР на тема "Устойчивост на безопасността и здравето при работа".

Честит празник на всички българи!!!!

По време на церемонията по връчването на наградите в конкурса за добри практики "Годишни национални награди по БЗР" за 2015 г., която се състоя на 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия" бе разигран специално планиран благотворителен търг на детски рисунки, участвали в конкурса "Деца помагат на деца".

"Сменна и нощна работа - проблеми и решения. Основни насоки за оптимизиране на сменната и нощна работа за осигуряване на безопасност и ограничаване на здравния риск при работа"

Управителят на Фондация „Център за БЗР” получи специално отличие за заслуги от IOSH

На официална церемония, състояла се на 26-ти февруари 2016 г. в Конферентен център "Тракия", град София, за шеста поредна година, бяха връчени "Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа" за 2015 г..

На 26.02.2016 г. в Конферентен център "Тракия" се проведе кръгла маса на тема "Професията специалист по безопасност и здраве при работа - минимални изисквания, квалификация и образование".

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама