Новини

последно актуализирани на  01.02.2016

На 29 април се навършиха 18 години от учредяването на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа в Пловдив.

На 29-ти януари 2016 г. в град Русе се проведе традиционната и първа за Новата година среща на специалистите по безопасност и здраве при работа от Клуб Русе.

На 28-ми януари 2016 г. се проведе традиционната среща на Клуба на специалиста по БЗР в град Шумен.

На 27.01.2016 г. в зала "Струма" на Конферентен център "Тракия", гр. София, се проведе обучение под надслов "Осигуряване на безопасност на работещите при потенциален риск от експлозивна атмосфера. Оценка на риска на използваното оборудване и работното място. Практическо прилагане на добри практики и решения".

На 27-ми януари, членовете на Клуб на специалиста по БЗР в град Варна проведоха своята първа среща за новата 2016 година.

Тържеството, по случай отбелязването на 18-тия Рожден ден на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив ще се състои на 29.01.2016 г., от 19:00 часа в ресторант "Мегдана".

Работодателите са длъжни да съобразят условията на труд с ниските температури.

Темата има за цел предоставяне на информация за действащата нормативна уредба уреждаща правата, задълженията и отговорностите на участниците в трудовия процес, както и конкретните права, задължения и отговорности на работодателите и работещите.

На 20.01.2016 г. се състоя редовната месечна среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. София, която този път по изключение тя бе преместена в сряда.

На 20.01.2016 г. в Конферентен център"Тракия", гр. София се състоя обучение на тема "Европейски стандарти за ЛПС и РО". Това бе първото от обученията, които Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" организира през 2016 г., което предизвика огромен интерес сред специалистите по БЗР в страната.

Нейонизиращите лъчения са универсални фактори на средата на обитаване на човека, а в работната среда всяка технология използва източници на електромагнитни или оптични лъчения, които могат да имат неблагоприятно действие върху работещите.

В заявлението за участие за категория Инвестиции е допусната техническа грешка! В условието: "Доколко инвестициите са индивидуални или общи и какъв е процентният им размер, спрямо общите разходи за 2014 година?" трябва да бъде за 2015 г. - така, както е записано и в условията за кандидатстване! Документът вече е поправен и може да бъде изтеглен с коректно съдържание.

С цел да въведе децата от началното училище в темите за безопасност и здраве при работа, Напо за учители е онлайн инструмент за изнасяне на образователни, но същевременно забавни уроци с богато въображение с помощта на филмите за Напо.

На 14-ти януари се състоя първата за 2016 г. среща на членовете на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама