Новини

последно актуализирани на  25.09.2015

Интерактивните инструменти за оценка на риска са на мода днес в резултат на бурния растеж на цифровите технологии.

На 23-ти септември 2015 г. в град Варна се проведе традиционната среща на членовете на Клуба на специалиста по БЗР в града.

Ръководството на Клуба на специалиста по БЗР в град Пловдив, кани всички свои членове на първата редовна след летните отпуски сбирка, която ще се проведе на 30.09.2015 г. в залата на фирма "Бултекс 99" - ул. "Карловско шосе" № 8.

По случай 3-тия Рожден ден на Клуба на специалистите по БЗР в град Благоевград, ръководството на Клуба организира честване на повода, съчетано със специализирано обучение по БЗР.

На 17.09.2015 г. в Конферентен център “Тракия”, гр. София се проведе обучение по първа долекарска помощ под наслов “МИСИЯ: МОЯТ ЖИВОТ!”.

През септември членовете на Клуба на специалиста по БЗР в град Бургас посетиха най-голямата петролна рафинерия в Югоизточна Европа и най-голямото промишлено предприятие в България, а именно - "Лукойл Нефтохим Бургас" АД.

На 16.09.2015 г. се проведе втората за месец септември среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. Русе.

По данни на НОИ от началото на годината до месец август 2015 г. в сектора на строителството са отчетени два пъти по-малко инциденти при работа, завършили с фатален край.

ИА ГИТ публикува информация за правата и задълженията на работодателите и работещите на еднодневни трудови договори

В периода от 10-ти до 12-ти септември 2015 г. в Конферентен център "Тракия", гр. София, се проведе обучението по безопасност и здраве при работа

Времето, прекарано в пътуване до и от първите и последните задачи на работниците без фиксиран офис, трябва да се счита за работно време, реши Европейският съд, предаде Би Би Си.

Ръководството на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” има удоволствието да представи на Вашето внимание няколко предложения за предтоящи обучения през 2016 г., лектори на които ще бъдат известни представители от Европа и Русия.

Първата след летния период среща на Клуба на специалиста по БЗР в гр. Русе се проведе на 5-ти септември 2015 г.

До началото остават само още 10 дни!!!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама