Новини

последно актуализирани на  11.12.2015

В спортния сектор се наблюдава много високо равнище на трудовите злополуки. Цялостната оценка на риска представлява първата стъпка към подходящо управление на риска, защита на служителите и подобряване на положението.

Обратното боене започна!

С цел проучване мнението и предложенията на БЗР специалистите в България, както и на всички заети лица, работещи в сферата на ЗБУТ, Фондация "Център за безопасност и здраве при работа” официално публикува онлайн анкета на тема:

На 03.12.2015 г. се състоя редовната месечна среща на Клуба на специалистите по БЗР гр. София.

Представители на 50 държави от Европа и Азия обсъждат в София младежката заетост, устойчивото социално развитие, достойния труд и социалната закрила

Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” има честта и удоволствието да обяви конкурса за детска рисунка “Деца помагат на деца”.

Следващата кампания на EU-OSHA "Здравословни работни места за всички възрасти" ще стартира на 14 април 2016 г.

Датата - 1 декември е определена през 1988 година по инициатива на Световната здравна организация с цел да насочи общественото внимание към проблемите на ХИВ/СПИН.

На 27-ми Ноември 2015 г. група от БЗР специалисти, членове на Пловдивския клуб на специалиста по БЗР, по покана на ръководството на Пловдивското предприятие "КЦМ" АД посети специализирания профилакториум, учреден към него и разположен в местността "Копривките" (хижа Здравец).

На 27-ми ноември 2015 г. в град Девин екип специалисти от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" проведе специализирано БЗР обучение на група представители от фирма "Екоинженеринг - РМ" ЕООД.

На 26-ти ноември 2015 г. се състоя среща на специалистите от Клуб Русе. Гости на срещата бяха г-н Люпчо Кочовски - Управител на Фондация "ЦБЗР" и г-н Владимир Глухов - Председател на УС на Фондацията.

На 26.11.2015 г. Клубът на специалиста по БЗР в град Стара Загора проведе своята ноемврийска месечна среща.

На 25-ти ноември 2015 г. членовете на Клуб Велико Търново отпразнуваха своя първи Рожден ден!

Уебсайтът на Напо беше преработен. По-лесен за ползване от потребителите и в по-достъпен формат, новият уебсайт изглежда страхотно и включва допълнителни интересни функции.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама