Новини

последно актуализирани на  23.12.2015

Програмата на Клуба на специалистите по БЗР от гр. Варна за 2016 г. по традиция предвижда 10 (десет) работни срещи по предварително изготвен и съгласуван график, както и 2 (два) двудневни / тридневни семинара, чиито дати ще се уточнят допълнително през годината.

На 16.12.2015 г. се проведе последната за 2015 г. среща на специалистите по БЗР и трудова медицина от Клуб Варна.

На 16.12.2015 г. от 17:00 ч. в конферентната зала на хотел "Чайка" се проведе редовната месечна среща на Клуба на специалиста по БЗР от гр. Враца.

На 10-ти и 11-ти юни 2016 г. в Сърбия ще се проведе XI-та Международна конференция "Управление и безопасност" (M&S 2016), като водеща тема на мероприятието ще бъде "Устойчиво развитие и безопасност - Модерни управленчески концепции и безопасност". Официални езици на конференцията: английски и сръбски.

На 13 декември 2015 г. се състоя специална среща на специалистите от Клуба по БЗР - гр. Русе, на която беше отбелязан 4-ия Рожден ден на Клуба.

На 12.12.2015 г. Клубът на специалиста по БЗР гр. София организира и проведе своето Коледно парти

В спортния сектор се наблюдава много високо равнище на трудовите злополуки. Цялостната оценка на риска представлява първата стъпка към подходящо управление на риска, защита на служителите и подобряване на положението.

Обратното боене започна!

С цел проучване мнението и предложенията на БЗР специалистите в България, както и на всички заети лица, работещи в сферата на ЗБУТ, Фондация "Център за безопасност и здраве при работа” официално публикува онлайн анкета на тема:

На 03.12.2015 г. се състоя редовната месечна среща на Клуба на специалистите по БЗР гр. София.

Представители на 50 държави от Европа и Азия обсъждат в София младежката заетост, устойчивото социално развитие, достойния труд и социалната закрила

Фондация “Център за безопасност и здраве при работа” има честта и удоволствието да обяви конкурса за детска рисунка “Деца помагат на деца”.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама