Новини

последно актуализирани на  23.11.2015

В периода от 19-ти до 21-ви ноември 2015 г. в хотел "Bansko Spa&Holidays" се проведе обучение на тема "Европейски стандарти по безопасност и здраве при работа" - Банско, 2015 г.

На 21-ви ноември 2015 г. в Стопанска камара град Варна се проведе традиционната месечна среща на Клуба на специалиста по БЗР от Варна и региона.

На 17-ти ноември 2015 г. в град Пловдив се проведе специализирано обучение по безопасност и здраве при работа, участие в което взеха 20 представителя на известни Пловдивски предприятия.

Срещата на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа - Пловдив за месец ноември ще се проведе в Профилакториума на "КЦМ" АД в местността "Копривките", хижа "Здравец".

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (ЕU-OSHA) закри своята двугодишна кампания под надслов: "Здравословни работни места - Управлявай стреса!".

Изданието на конкурса Европейска награда за 2015 г. за постижения в областта на публичната администрация (EPSA) избра проекта за онлайн интерактивна оценка на риска (OiRA) на EU-OSHA да получи "Сертификат за най-добра практика" в категорията Европейски съюз.

НАПО е героят в поредицата анимационни филми, представящ важни теми в областта на безопасността и здравето при работа и на превенцията на риска по запомнящ се, весел начин, който провокира дискусия.

На официална среща на високо равнище на 3-ти ноември 2015 г. в Билбао, Испания, Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (ЕU-OSHA) закри своята двугодишна кампания под надслов: "Здравословни работни места - Управлявай стреса!".

На 05.11.2015 г. от 17:00 ч. в централата на Български Червен кръст се проведе ноемврийската среща на Клуба на специалиста по БЗР - гр. София.

Karen McDonnell, която е 49-ият президент на институцията, е била член на институцията повече от 25 години.

В периода 29-31.10.2015 г., група от специалисти по безопасност и здраве при работа, организирана от Фондация "Център за БЗР", взе официално участие в провелата се в Охрид, Македония, конференция под надслов "OSH BON TON" (БЗР етикет).

На 29.10.2015 г. в търговската база на “Бултекс 99” ЕООД се проведе октомврийската месечна среща на Клуб на специалиста по БЗР - гр. Шумен.

Днес 27-ми октомври 2015 г. в Гранд Хотел София, зала "Триадица" № 2 се провежда заключителната пресконференция за представяне на резултатите по проект BG051P0001-6.1.06 "Повишаване ефективността на контролната дейност на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда".

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама