Новини

последно актуализирани на  04.09.2015

На 03.09.2015 г. в Конферентен център "Тракия" на бул. "Цариградско шосе" 238 се проведе септемврийската среща на Клуба на специалиста по БЗР - София.

Представяне на резултатите от проект BG051PO001 - 6.1.06 "Повишаване ефективността на контролната дейност на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда".

Националната сигурност и здравно законодателство в държавите-членки се урежда от европейското законодателство, като това включва правно обвързващи директивите на ЕС, необвързващи насоки на ЕС имащи за цел да улеснят прилагането на директивите и стандартите на ЕС.

Електричеството е позната и съществена част от нашето ежедневие, но електроенергията може да нарани или дори да убие хора, както и да причини щети, ако човек не внимава с нея.

Всяка година 19 август се отбелязва от международната общност като Световен ден на хуманитарната помощ

Възстановява се и изискването микро и малките фирми да утвърждават Правилник за вътрешния трудов ред.

Уважаеми колеги, Остава точно един месец до началото на организираното от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" обучение за първа долекарска помощ, организирано съвместно с Български червен кръст!!!

Какво правите, за да сте здрави?

По повод Международния ден на младежта, генералният директор на МОТ - г-н Гай Райдър дава специално изявление, част от което ние бихме искали да споделим с Вас:

На 31 юли 2015 година Клубът на специалиста по БЗР в град Плевен тържествено отбеляза своя Трети рожден ден.

На 30 юли 2015 г. в Пловдив се проведе неформална среща на членове от Клуба на специалистите по БЗР от града на тепетата.

"21 милиона от най-уязвимите работници са били подмамени и в капана да се трудят принудително. Не можем да спрем, докато всеки един от тях не получи правото да превърне принудителния труд в достоен такъв"

Независимо дали ще работите или просто Ви се налага да сте на открито през летния сезон, когато термометрите показват изключително високи стойности, в резултат от прекомерното излагане на слънце и екстремни температури вие сте изложени на по-голям риск за Вашето здраве.

Умората е физическото и умствено увреждане, предизвикано от недостатъчната почивка в продължение на период от време.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама