Новини

последно актуализирани на  08.07.2015

Националният институт по метеорология и хидрология към БАН предупреждава гражданите на Р България за наличието на изключително високи температури през днешния ден! БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ – очакват се много високи температури! Възможни са здравни проблеми за чувствителни и болни хора, възрастни и деца.

ISO 45001 ще бъде първата система за управление на безопасността и здравето при работа с истински международен консенсус. Комитетът по разработването на стандарта, известен като ISO PC 283, се срещна в Дъблин миналата седмица с цел да разгледа и анализира коментарите, направени от експерти за безопасност и здраве от цял свят по отношение на проекта за стандарта.

Летният сезон вече започна, а с него идват и така заслужените традиционни почивки от работа.

Пакетната цена за участие в Международна конференция за регионално сътрудничество OSH BON-TON в Охрид, Македония.

На 30.06.2015 г. във Велико Търново се проведе поредната месечна среща на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа в града.

Всеки мениджър трябва да осъзнава своите отговорности, когато става въпрос за безопасността и здравето при работа.

Такса за участие

Като начало на срещата бяха обсъдени публикуваните в брой 46 на Държавен вестник променени наредби.

29-31 Октомври 2015 г., гр. Охрид, Македония Второ обявяване и покана

Юнската среща на Клуба на специалиста по БЗР - гр. Русе се проведе на 19.06.2015 г., като участие в нея взеха и колеги от Клубовете от Пловдив, Бургас, Шумен, Плевен, Враца и Велико Търново.

Срещата на Клуба на специалиста по БЗР в град Бургас през юни се проведе в "Бургасбус" ЕООД.

EU-OSHA ще представи основните констатации от второто издание на своето Европейско проучване за новите и нововъзникващите рискове в предприятията (ESENER) в Европейския парламент на 23 юни 2015 г.

На 25 юни от 15:00 часа залата на ЦСБ „Бултекс 99” - Пловдив ще се проведе редовната месечна среща на Клуба на специалиста по безопасност и здраве при работа от града и региона.

На 18-ти и 19-ти Юни 2015 г. с подкрепата на БСК – СББ, НЦООЗ и Стопанска камара – Варна, в изпълнение на изискванията на Наредба № РД-07-2 / 2009 г. на МТСП, се проведе двудневен семинар – обучение на членовете на Клуба на специалистите по БЗР гр. Варна.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама