Новини

последно актуализирани на  08.09.2014

От септември вече и в София!

На 04.09.2014 година в Националния център по обществено здраве и анализи в град София, се проведе работна среща между:

Днес в град София се проведе работна среща между ръководствата на "Главна инспекция по труда" и Фондация "Център за БЗР". На нея присъстваха г-жа Румяна Михайлова - Директор на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда", инж. Георги Милчин - главен секретар на Агенцията и г-н Люпчо Кочовски - управител на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

От 1-ви Септември 2014 година, към управителния съвет на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" се присъединява и г-н Люпчо Кочовски. Той ще заема длъжността УПРАВИТЕЛ на Фондацията, като ще се занимава с разширяване на дейността й, както на територията на страната, така и на международно равнище.

Ето, че XX Световен конгрес по БЗР 2014, провеждащ се във Франкфурт, Германия завърши! Информация и материали от него, можете да следите на нашата интернет страница, а също така и на страницата ни във Фейсбук. Домакин на следващия XXI Световен конгрес по БЗР ще бъде Сингапур!

Международен медиен фестивал за превенция - Франкфурт 2014 - ПОБЕДИТЕЛИ

"Високо иновативен, високо интерактивен и силно вдъхновяващ"

Обратно към здравословното

Г-н Владимир Глухов - п-л на УС на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и г-н Мирослав Славов - координатор на Фондацията, взеха участие в провеждането на кръгла маса на тема: Приоритетни въпроси на Балканите, организирана от European Bank for Reconstruction and Development. Срещата се проведе по време на Световния конгрес по БЗР 2014, Франкфурт (Майн) - Германия. Участие в дискусията взеха представители на IOSH и на други балкански неправителствени организации от областта на безопасността и здраве при работа.

Гъвкава работа е най-добрият лост срещу стреса

"Визия нула трябва да се превърне в реалност!"

Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (EU-OSHA) отправя покана за номинации за 12‑те Европейски награди за добри практики в областта на безопасността и здравето при работа. Като част от кампанията „Здравословни работни места“ за периода 2014—2015 г. с наградите ще бъдат отличени предприятия и организации със значителен и новаторски принос за управлението на стреса и психосоциалните рискове на работното място.

OiRA означава онлайн интерактивна оценка на риска. Това е уеб базиран инструмент, чрез който могат да се извършват оценки на риска за здравето и безопасността на работното място.

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама