Новини

последно актуализирани на  04.11.2014

От 1-ви ноември 2014 г. е в сила Наредбата за минималните изисквания на микроклимата на работните места, обнародвана в бр. 63 на Държавен вестник от 1 август 2014 г. С нея се определят минимални и максимални норми за параметрите на микроклимата...

На 6-ти ноември 2014 г. от 16:00 часа в град София ще се проведе редовната месечна среща на членовете на Клуб на специалистите по БЗР" от София град и София Област.

На 28.10.2014 г. се проведе поредната среща на Клуб по БЗР - гр. Русе с лекция на тема: "Наредба № РД-07-3 от 18 юли 2014 г. за минималните изисквания за микроклимата на работните места".

EU-OSHA представя своята многогодишна стратегическа програма 2014-2020, основаваща се на шест приоритетни области:

Предстояща среща на членовете на Клуб на специалистите по безопасност и здраве при работа в град Разград!

Традиционната месечна среща на Клуб на специалистите по БЗР - Пловдив ще се проведе на 30 октомври 2014 г. (четвъртък) от 15:00 часа в залата на "Бултекс 99" ЕООД.

Част от мероприятията организирани от Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" по повод отбелязването на Европейската седмица по БЗР - 2014 г., беше и церемонията по учредяване на най-новия - дванадесети по ред "Клуб на специалиста по безопасност и здраве при работа".

По време на посещението в Македония по повод честването на Европейската седмица по БЗР, бяха проведени и поредица работни срещи между управителя на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа” – г-н Люпчо Кочовски и експерти от Международни БЗР организации

По време на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа, официален представител на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа” в лицето на г-н Люпчо Кочовски взе участие в провежданата в Македония Конференция по повод събитието.

На 22-ри октомври 2014 г. се проведе традиционната месечна среща на членовете на Клуба на специалистите по безопасност и здраве при работа в град Варна. Тема на срещата беше дискусия по повод промените на "Наредбата за минималните изисквания за микроклимат на работното място".

На 22-ри Октомври 2014 г. по време на Европейската седмица по безопасност и здраве при работа, Фондация "Център за БЗР", съвместно с управата на ТЕЦ "ЕЙ И ЕС - ГЪЛЪБОВО", организираха мероприятие на ТЕЦ-а на тема: "Споделяне на ДОБРИ ПРАКТИКИ - по безопасност при работа".

Днес 22-ри Октомври в град Пловдив се проведе официалната церемония по откриване възпоменателен символ в памет на загиналите при трудови злополуки в страната.

На 21.10.2014 г. в град София - "Гранд хотел София" се проведе Национална конференция - "Здравословни работни места - Управлявай стреса!"

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама