Новини

последно актуализирани на  25.09.2014

а 24-ти септември 2014 г. в град София се проведе официалното откриване на новия офис на Фондация „Център за безопасност и здраве при работа”.

На 23.09.2014 г. в гр. София се проведе работна среща между г-жа Дарина Конова - мениджър на Националната фокусна точка на Европейската агенция за безопасност и здраве при работа и г-н Люпчо Кочовски - Управител на Фондация “Център за безопасност и здраве при работа”.

Уважаеми колеги, Бихме искали да Ви уведомим, че септемврийската среща на Клуб на специалистите по БЗР - Пловдив ще се проведе на 25-ти септември 2014 г. от 15:00 часа в залата на „Бултекс 99” ЕООД, ул. "Карловско шосе" № 8.

На 17.09.2014 г. в град Габрово се проведе кратка работна среща

На 17 септември 2014 година се състоя поредната ежемесечна среща на Клуб по БЗР гр.Русе. На срещата присъстваха и специалисти и от гр. Велико Търново.

На 18-ти Септември 2014 г. в град Шумен ще се проведе среща на членовете на Клубовете на специалистите по БЗР от градовете Шумен и Разград!

А+А 2015 БЕЗОПАСНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЕРГОНОМИКА 34-ти Международен Конгрес на Професионалната Безопасност и Здраве при работа А+А е водещото международно търговско изложение и конгрес по безопасност, сигурност и здраве на работното място. Провеждащ се веднъж на всеки 2 години, Търговският Панаир А+А представя огромна гама продукти и услуги за лична защита, както и лесни за прилагане бизнес стратегии с цел подобряване здравето и благосъстоянието. Събитието е съпътствано от международен конгрес на високо ниво, който, през 2015, ще посрещне 5000 участници.

От септември вече и в София!

На 04.09.2014 година в Националния център по обществено здраве и анализи в град София, се проведе работна среща между:

Днес в град София се проведе работна среща между ръководствата на "Главна инспекция по труда" и Фондация "Център за БЗР". На нея присъстваха г-жа Румяна Михайлова - Директор на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда", инж. Георги Милчин - главен секретар на Агенцията и г-н Люпчо Кочовски - управител на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

От 1-ви Септември 2014 година, към управителния съвет на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" се присъединява и г-н Люпчо Кочовски. Той ще заема длъжността УПРАВИТЕЛ на Фондацията, като ще се занимава с разширяване на дейността й, както на територията на страната, така и на международно равнище.

Ето, че XX Световен конгрес по БЗР 2014, провеждащ се във Франкфурт, Германия завърши! Информация и материали от него, можете да следите на нашата интернет страница, а също така и на страницата ни във Фейсбук. Домакин на следващия XXI Световен конгрес по БЗР ще бъде Сингапур!

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама