Новини

последно актуализирани на  11.09.2014

На 18-ти Септември 2014 г. в град Шумен ще се проведе среща на членовете на Клубовете на специалистите по БЗР от градовете Шумен и Разград!

А+А 2015 БЕЗОПАСНОСТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ЕРГОНОМИКА 34-ти Международен Конгрес на Професионалната Безопасност и Здраве при работа А+А е водещото международно търговско изложение и конгрес по безопасност, сигурност и здраве на работното място. Провеждащ се веднъж на всеки 2 години, Търговският Панаир А+А представя огромна гама продукти и услуги за лична защита, както и лесни за прилагане бизнес стратегии с цел подобряване здравето и благосъстоянието. Събитието е съпътствано от международен конгрес на високо ниво, който, през 2015, ще посрещне 5000 участници.

От септември вече и в София!

На 04.09.2014 година в Националния център по обществено здраве и анализи в град София, се проведе работна среща между:

Днес в град София се проведе работна среща между ръководствата на "Главна инспекция по труда" и Фондация "Център за БЗР". На нея присъстваха г-жа Румяна Михайлова - Директор на Изпълнителна агенция "Главна инспекция по труда", инж. Георги Милчин - главен секретар на Агенцията и г-н Люпчо Кочовски - управител на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа".

От 1-ви Септември 2014 година, към управителния съвет на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" се присъединява и г-н Люпчо Кочовски. Той ще заема длъжността УПРАВИТЕЛ на Фондацията, като ще се занимава с разширяване на дейността й, както на територията на страната, така и на международно равнище.

Ето, че XX Световен конгрес по БЗР 2014, провеждащ се във Франкфурт, Германия завърши! Информация и материали от него, можете да следите на нашата интернет страница, а също така и на страницата ни във Фейсбук. Домакин на следващия XXI Световен конгрес по БЗР ще бъде Сингапур!

Международен медиен фестивал за превенция - Франкфурт 2014 - ПОБЕДИТЕЛИ

"Високо иновативен, високо интерактивен и силно вдъхновяващ"

Обратно към здравословното

Г-н Владимир Глухов - п-л на УС на Фондация "Център за безопасност и здраве при работа" и г-н Мирослав Славов - координатор на Фондацията, взеха участие в провеждането на кръгла маса на тема: Приоритетни въпроси на Балканите, организирана от European Bank for Reconstruction and Development. Срещата се проведе по време на Световния конгрес по БЗР 2014, Франкфурт (Майн) - Германия. Участие в дискусията взеха представители на IOSH и на други балкански неправителствени организации от областта на безопасността и здраве при работа.

Гъвкава работа е най-добрият лост срещу стреса

Абонирай се за новини

E-mail:

Успешен абонамент

Грешка, E-mail адреса е вече регистриран!


Реклама